Една рокля, много модели

Една рокля – 50 различни визии

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Трансформиращата се рокля в 50 различни модела обиколи светкавично интернет и е тотален хит съобщи в. “Дейли мейл”.

Дизайнерката Надя Тар изобратява модел, който ще удовлетвори всички желания на жените. Идеята е, когато дамите се чудят какво да облекат, просто да си изберат един от 50-те начини да прехвърлиш презрамки от тук от там. По-наблюдателните ще забележат, че модела на роклята много прилича на тази от годежа на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Тайната се крие в дългите и широки презрамки, които правят роклята да изглежда елегантна и едновременна удобна. Голям плюс е и, че роклята е еластична и няма размери, подходяща е за всички дами независимо от това колко слаби или пълни са те. Разбира се предлага се в различни цветове и е на скромната цена то 299 британски лири (около 700 лева). Ако живеете в Лондон имате опция да си наемете роклята за 59/69 британски лири съответно за два или седем дни от магазина на дизайнерката.

За информация само Надя Тар е бивша танцьорка и хореографка, която по-късно се преориентира към модата. Почитателки на роклите й са Сара Джесика Паркър и Наоми Уотс.  (по БТА)

Тук може да видите всичките 50 начина за трансформация. В някои модели има доста сходни визии, но все пак са различни.
Ние ви съветваме, разнообразявайте визията си за добро и бодро настроение

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>