DPoint онлайн магазин за дрехи

DPoint е онлайн магазин за мъжки и дамски дрехи. Нашият стремеж е да предлагаме подбрани модели облекла, които отговарят на съвременните тенденции за мъжка и дамска мода. Разнообразието от материи, стилове, както и наличността на подходящи размери е нашето предимство.

Дрехите са нашата страст. В DPoint онлайн магазин няма да видите дрехи, които екипът не би носил или дрехи, които са със съмнително качество. Освен модерни, дрехите трябва да бъдат удобни, практични и приятни за нашата кожа. Да усетиш материята, от която е прозведена дрехата е част от цялостното преживяване, което наричаме пазаруване. Рискът на онлайн пазаруването е, че сте лишени имемно от това удоволствие преди да поръчате. За да поправим това, сме отделили много време, за да опишем подробно всеки един модел - особености на кройката, използван плат и материя, как означеният на етикета размер отговаря на стандартните, посочени в таблицата ни за размери, цветови нюанси, изисквания за пране и химическо чистене, подходящи комбинации с други дрехи и аксесоари.

Всички модели дрехи, които ще намерите в нашия онлайн магазин са налични за закупуване. Обикновено доставяме в рамките на ден до три, в зависимост от избрания начин за доставка и отдалечеността на населеното ви място. В редки случаи е възможно избраната от вас дреха да е изчерпана и да сме пропуснали да отразим това в сайта. Ще направим всичко възможно да ви доставим избраната дреха или да ви предложим замяна с друга, която е подходяща.

Вашето задоволство от използването на DPoint онлайн магазин за дрехи е гаранция за нашият успех. Мнението ви е от значение за нас, затова не се колебайте да се свържите с нас по всеки въпрос, който ви вълнува. Ще се постараем да ви помогнем.

Данни на фирмата:

Име: Сиана - 2016 ЕООД
МОЛ: Станка Георгиева
ЕИК: 203939814
Адрес: Гр. Карлово ул. Общински пазар 13

Приятно пазаруване,

Екипът на DPoint онлайн магазин за мъжка и дамска мода